Kjellerdører

Kjellerdører fra Sparevinduer produseres i tre, tre/alu og PVC. Funksjonsmessig er kjellerdører faktisk identiske med ytterdører/fasadedører, men velges normalt i et mer enkelt design for å gjøre døren litt billigere – spesielt fordi døren typisk ikke fungerer som den primære inngangsdøren til boligen.

Åpningsretninger

innadgående eller utadgående. For mange er det tradisjonelle valget å velge en innadgående kjellerdør, men vi kan også produsere kjellerdører som utadgående. Utadgående kjellerdører brukes typisk der det ikke er mye plass i det rommet døren åpner inn i. Du kan lese mere om åpningsretninger her.

Vår mest populære kjellerdører

Materiale

Når du skal kjøpe ny kjellerdør er det viktig å vurdere hvilket materiale døren skal være fremstillet i. Du kan lese mer under om de forskjellige materialene som våre kjellerdører produseres i:

Kjellerdører i tre

Våre kjellerdører i tre er produsert i saktevoksende nordisk furutre. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret for å sikre deg best mulig kvaliteten og resultat. En kjellerdør i tre har et større vedlikeholdsbehov sammenlignet med en dør i tre/alu eller PVC og skal behandles løpende. Dette gir deg også muligheten for å endre fargen på døren din i fremtiden.

Kjellerdører i tre/alu

Hvis du gjerne vil ha en kjellerdør som har et naturlig utseende av tre, men samtidig er lett å vedlikeholde, så kan tre/alu være det rette valget for deg. Kjellerdører i tre/alu kombinerer de gode egenskapene fra treet med aluminiumets værbestandige overflate. Dette betyr at kjellerdører i tre/alu krever langt mindre vedlikehold enn en kjellerdør i tre.

Kjellerdører i PVC

PVC (plast) krever som materiale minimalt vedlikehold og har en lang holdbarhet. Det eneste du trenger å gjøre er å vaske rammen og karmen når de blir skitne, så har du en flott kjellerdør i mange år. PVC har som materiale de seneste årene blitt optimert, og er derfor i dag et moderne produkt i flott design som passer til mange hustyper.

Digitalt showroom

Er det for langt å kjøre til vårt showroom i Asker, kan du alltid besøke vårt digitale showroom her. Merk: Det digitale showroom er ikke vårt showroom i Asker.