Trygg E-handel
13 års erfaring
10 års garanti
+200 000 kunder

Trævinduer og trædøre

Træ er et klassisk valg blandt mange danskere, når de skal have nye vinduer og døre. Læs mere om de mange fordele ved trævinduer og trædøre, samt hvordan du vedligeholder dine trævinduer bedst muligt.

Se alle vinduer
Se alle døre

Kjellerdører

Kjellerdører fra Sparevinduer produseres i tre, tre/alu og PVC. Funksjonsmessig er kjellerdører faktisk identiske med ytterdører/fasadedører, men velges normalt i et mer enkelt design for å gjøre døren litt billigere – spesielt fordi døren typisk ikke fungerer som den primære inngangsdøren til boligen.

Åpningsretninger

innadgående eller utadgående. For mange er det tradisjonelle valget å velge en innadgående kjellerdør, men vi kan også produsere kjellerdører som utadgående. Utadgående kjellerdører brukes typisk der det ikke er mye plass i det rommet døren åpner inn i. Du kan lese mere om åpningsretninger her.

Vår mest populære kjellerdører

 1. Ytterdør
  Ytterdør
  Total 0,00 NOK
  Nettrabatt
  Total 0,00 NOK
 2. Ytterdør
  Ytterdør
  Total 0,00 NOK
  Nettrabatt
  Total 0,00 NOK
 3. Ytterdør
  Ytterdør
  Total 0,00 NOK
  Nettrabatt
  Total 0,00 NOK

Materiale

Når du skal kjøpe ny kjellerdør er det viktig å vurdere hvilket materiale døren skal være fremstillet i. Du kan lese mer under om de forskjellige materialene som våre kjellerdører produseres i:

Kjellerdører i tre

Våre kjellerdører i tre er produsert i saktevoksende nordisk furutre. Furutreet har en kjerneandel på 90% og er fingerskåret for å sikre deg best mulig kvaliteten og resultat. En kjellerdør i tre har et større vedlikeholdsbehov sammenlignet med en dør i tre/alu eller PVC og skal behandles løpende. Dette gir deg også muligheten for å endre fargen på døren din i fremtiden.

Kjellerdører i tre/alu

Hvis du gjerne vil ha en kjellerdør som har et naturlig utseende av tre, men samtidig er lett å vedlikeholde, så kan tre/alu være det rette valget for deg. Kjellerdører i tre/alu kombinerer de gode egenskapene fra treet med aluminiumets værbestandige overflate. Dette betyr at kjellerdører i tre/alu krever langt mindre vedlikehold enn en kjellerdør i tre.

Kjellerdører i PVC

PVC (plast) krever som materiale minimalt vedlikehold og har en lang holdbarhet. Det eneste du trenger å gjøre er å vaske rammen og karmen når de blir skitne, så har du en flott kjellerdør i mange år. PVC har som materiale de seneste årene blitt optimert, og er derfor i dag et moderne produkt i flott design som passer til mange hustyper.

Digitalt showroom

Er det for langt å kjøre til vårt showroom i Asker, kan du alltid besøke vårt digitale showroom her. Merk: Det digitale showroom er ikke vårt showroom i Asker.