Kvalitet

Kombinasjon av en effektiv produksjon og direkte salg fra fabrikken, betyr at det kun er prisen vi har spart på. Produktkvaliteten er fullt på høyde med dyrere vinduer og dører på det norske markedet.

Vi sparer ikke på kvaliteten. Vi gir deg alltid 4mm glass

Hos Sparevinduer gir vi deg råd til forandring – men vi vil også gjerne forsikre deg om at vi ikke går på kompromiss med kvaliteten! Vi tilbyr alltid 4mm glass i våre vinduer, dette sikrer motstandsdyktigheten mot være og vind, samt øker isoleringsevnen for vinduet.

Testet og godkjent - Se alltid etter CE merket!

Våre vinduer og dører er CE merket og godkjent, samt testet av Teknologisk Institut i Danmark. CE merkingen er den viktigste når du handler dører og vinduer, da det er det eneste uavhengige testorganet som finnes.

Energi og miljøkrav Energi vinduer

Våre vinduer og dører lever opp til de nyeste energikravene og krav om u-verdier. Den nye byggetekniske forskriften TEK 10 stiller som noe nytt krav til at du ved renovering får din eiendom opp i en tilsvarende standard som nye bygninger.

 

Treet

Våre trevinduer er fremstilt av saktevoksende furu med et høyt kjerneinnhold. Treet kan være helt eller delvis laminert / fingersamlet. Det er den klassiske løsningen til mange typer boliger som samtidig er god til å motstå det norske klimaet.

Bemerk! Pr. 15 juni 2015 har vi fortatt en endringer i produksjonen, som betyr at energisprosser på våre produkter i furu vil være med aluminium utvendig og tre innvendig.

 

Yteevne deklarasjoner

 

 

Se tidligere CE-merkinger her.