VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Opp til 33% nettrabatt på spesialmål
/
Bestill senest 12. august og få levering fra kun 799 kr.

Toppsving vinduer

Toppsving vinduer

Toppsving vindu er et praktisk vindu til boliger hvor man ikke kommer til vinduet fra utsiden – du har for eksempel enkel tilgang til yttersiden når vinduet skal rengjøres.

 Du velger produkttype, materialtype, inntaster dine mål og spesifikasjoner og du vil med det samme se din pris og rabatt.Hos SpareVinduer har vi en lang rekke vinduer med toppsving som fremgår av listen ovenfor. De finnes i mange utgaver med 1 til 9 ruter og i størrelser på opptil 150 x 150 cm. Når du ønsker å beregne prisen og bestille vinduene dine, velger du først antall og oppgir målene. Deretter blir du bedt om å velge bl.a. materialer og inn- og utvendig farge samt en rekke andre spesifikasjoner. Et toppsving vindu kan brukes som hyttevindu.

Dersom du trenger flere toppsving vinduer, bygger du det første vinduet ferdig før du går i gang med vindu nr. 2. Se også vårt ny Husmorvindu, som minner veldig om Toppsving-vinduet, men som har et originalt integrert Spilka Classic vindusbeslag, noe som gjør vinduet litt mer stabilt og enkelt i sin utforming

Se også hvad en ny balkongdør koster.

HUSK: Vi gir 10 års garanti på alle våre produkter i furu og tre/alu. Vi har mottatt Gaselle-prisen, noe som er din garanti for at vår økonomi er stabil og at vi eksisterer i hele garantiperioden som er på 10 år.

Se våre priser på vinduer.

Andre har også sett på krysspostvinduerfastkarm toppstyrt vindu eller et enkelt toppstyrt vindu.

Ofte stilte spørsmål

Hva er et toppsvingvindu?
Toppsvingvinduer er laget med hengsler som gjør det mulig å svinge vinduet innefra så yttersiden kan vaskes. Alternativt kan et 2-veisvindu eller et husmorvindu også gir adgang til vinduets utside i motsetning til toppstyrte vinduer. Et toppsvingvindu kan i prinsippet brukes i alle husets rom, men det er særlig opplagt å bruke denne typen vindu i rom hvor det er vanskelig å vaske vinduet utenfra. Derfor blir toppsvingvinduer primært brukt i leilighetskompleks eller hus med flere etasjer.

Hvilke vinduer skal jeg velge til min leilighet?

Du kan bruke alle slags vinduer i en leilighet, men et opplagt valg ville være et toppsvingvindu da det kan svinges og på den måten er det enkelt å vaske vinduene utvendig uten å måtte bruke en stige, da du kan gjøre det inne fra leiligheten. Et 2-veisvindu er også en god idé, da vinduet alltid åpnes innover.

Kan man velge toppsvingvinduer med sprosser?

Du kan både velge toppsvingvinduer med og uten sprosser. Toppsvingvinduer uten sprosser er enklere å vaske, men hvis du ønsker en mer landlig stil er et toppsvingvindu med sprosser en god valgmulighet.

Kan man få toppsvingvinduer i tre/alu?

Du kan få toppsvingvinduer i tre/alu, tre og PVC. Valget avhenger av hvor mye du ønsker å vedlikeholde dine vinduer og hvilket uttrykk du ønsker. Tre/alu gir et mer moderne uttrykk enn for eksempel tre og skal ikke vedlikeholdes i like stor grad som tre skal. Et annet alternativ er PVC, som nesten ikke krever vedlikeholdelse og som samtidig gir boligen et mer moderne uttrykk.