VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

Trygg
E-handel

  •      Trustpilot
  •  10 års garanti
  •  Trygg e-handel
20% nettrabatt på spesialmål
  

Toppsving vinduer

Toppsving vinduer

Toppsving vindu er et praktisk vindu til boliger hvor man ikke kommer til vinduet fra utsiden – du har for eksempel enkel tilgang til yttersiden når vinduet skal rengjøres.

 

Du velger produkttype, materialtype, inntaster dine mål og spesifikasjoner å du vil med det samme se din pris og rabatt.Hos SpareVinduer har vi en lang rekke vinduer med toppsving som fremgår av listen ovenfor. De finnes i mange utgaver med 1 til 9 ruter og i størrelser på opptil 150 x 150 cm. Når du ønsker å beregne prisen og bestille vinduene dine, velger du først antall og oppgir målene. Deretter blir du bedt om å velge bl.a. materialer og inn- og utvendig farge samt en rekke andre spesifikasjoner. Et toppsving vindu kan brukes som hyttevindu.

Dersom du trenger flere toppsving vinduer, bygger du det første vinduet ferdig før du går i gang med vindu nr. 2. Se også vårt ny Husmorvindu, som minner veldig om Toppsving-vinduet, men som har et originalt integrert Spilka Classic vindusbeslag, noe som gjør vinduet litt mer stabilt og enkelt i sin utforming

Se også hvad en ny balkongdør koster.

HUSK: Vi gir 10 års garanti på alle våre produkter i furu og tre/alu. Vi har mottatt Gaselle-prisen, noe som er din garanti for at vår økonomi er stabil og at vi eksisterer i hele garantiperioden som er på 10 år.

Se våre priser på vinduer.

Andre har også sett på krysspostvinduerfastkarm toppstyrt vindu eller et enkelt toppstyrt vindu.