VAREN ER LAGT I DIN HANDLEKURV

25% nettrabatt på spesialmål
/
Bestill senest 3. april og betal fra 895 kr. for frakt!
/
Se tilbud her

Toppsving vinduer

Toppsving vinduer

Toppsving vindu er et praktisk vindu til boliger hvor man ikke kommer til vinduet fra utsiden – du har for eksempel enkel tilgang til yttersiden når vinduet skal rengjøres.

 Du velger produkttype, materialtype, inntaster dine mål og spesifikasjoner og du vil med det samme se din pris og rabatt.Hos SpareVinduer har vi en lang rekke vinduer med toppsving som fremgår av listen ovenfor. De finnes i mange utgaver med 1 til 9 ruter og i størrelser på opptil 150 x 150 cm. Når du ønsker å beregne prisen og bestille vinduene dine, velger du først antall og oppgir målene. Deretter blir du bedt om å velge bl.a. materialer og inn- og utvendig farge samt en rekke andre spesifikasjoner. Et toppsving vindu kan brukes som hyttevindu.

Dersom du trenger flere toppsving vinduer, bygger du det første vinduet ferdig før du går i gang med vindu nr. 2. Se også vårt ny Husmorvindu, som minner veldig om Toppsving-vinduet, men som har et originalt integrert Spilka Classic vindusbeslag, noe som gjør vinduet litt mer stabilt og enkelt i sin utforming

Se også hvad en ny balkongdør koster.

HUSK: Vi gir 10 års garanti på alle våre produkter i furu og tre/alu. Vi har mottatt Gaselle-prisen, noe som er din garanti for at vår økonomi er stabil og at vi eksisterer i hele garantiperioden som er på 10 år.

Se våre priser på vinduer.

Andre har også sett på krysspostvinduerfastkarm toppstyrt vindu eller et enkelt toppstyrt vindu.