Om Sparevinduer

Sparevinduer AS ble etablert i 2008, vi har hele tiden utvidet vår ekspertise og kunnskap i å selge vinduer og dører på nett. Vi finnes i Norge, Danmark, Sverige, Storbritannia, Irland, Østerikke og Tyskland.
Sparevinduer AS er en del av et solid konsern som produserer og selger byggematerialer til flere land i Europa.
Med vår 12 års lange erfaring som online vindusleverandør har vi fått et unikt innblikk i markedet. Vi har sett både opp- og nedganger på markedet, derfor har vi også stor respekt for vår utvikling og vi investerer kun i kapital vi allerede har tjent. Dette er for å sikre uavhengighet og soliditet, som til slutt resulterer i økt sikkerhet for våre kunder.
 
Les mer om hvordan vi kan selge så billige dører og vinduer.
Ønsker du å se vårt store utvalg av produkter innen du bestiller online? Vi har en utstilling i Asker. Vi er under en times kjøretur fra byer som for eksempel Oslo og Moss.

Del av en stor familie...

Siden 2014 har Sparevinduer vært en del av et av Europas førende vinduskonserner Inwido.

Inwidos ambisjon er å produsere og utvikle vinduer og dører, med løsning som er tilpasset alle hjem. Samt forbedre, ikke kun kunders hjem, men også folks innendørs liv med nye vinduer og dører.

Inwido har fokus på å skape en langsiktig og bæredyktig vekst, organisk og gjennom oppkjøp. Slik at de på den sikre måte vet at alle deres virksomheter klarer seg godt og sikkert i markedet.

Du kan lese mer om Inwido ved å besøke www.inwido.com

Mange fordeler ved å kjøpe direkte fra fabrikken

Vi har mange års erfaring med innkjøp, produksjon, utvikling og kvalitetsstyring.  Kombinasjonen av at vi har det riktige produkter, og at våre kunder kjøper direkte fra vår egen fabrikk uten dyre mellomledd, betyr at vi kan selge den samme gode kvaliteten til en lavere pris.


Vinduer og dører med CE-merking

Det finnes en lang rekke med godkjennelser, merkinger og kontrollordninger for vinduer og dører. Den eneste uavhengige godkjennelse av vinduer og dører er CE-merkingen. Den har vært et lovkrav i Norge siden 1.januar 2014. Alle våre vinduer og dører er selvfølgelig testet og godkjent som CE-merkede produkter.

Opptil 12 års garanti – din trygghetsgaranti

Hos Sparevinduer leverer vi kvalitetsprodukter fra vår egen fabrikk.

Utover vår normale 5 års garantiperiode i henhold til vår handelsbetingelser, tilbyr vi en utvidet garanti på 5 år ekstra, så du får en samlet garantiperiode på opptil 12 år på malte produkter i tre/alu og 10 år på alle produkter i tre og PVC. Les mer om våre garantier her.

Ingen forskuddsbetaling

Hos sparevinduer.no er det ingen forskuddsbetaling, det gjelder både lagervarer og spesialmål. Vi hever først betalingen for ditt kjøp samtidig med at utsendelse og fakturering finner sted – din garanti for en sikker handel!

Betalingen skjer enkelt og sikkert gjennom et kryptert og sikkert betalingsvindu, gjennom en godkjent betalingstilbyder, ePAY.

Du kan betale med Mastercard/VISA.

Sunn Økonomi:

Når en skal kjøpe vinduer og dører er det som forbruker fornuftig å undersøke firmaets økonomi, så har du en viss sikkerhet for at forhandleren også eksisterer i morgen. Sparevinduer er en del av et av Europas største vindueskonsern, og vi har alltid hatt en god og sunn økonomi.

Våre priser tåler sammenligning

Det skandinaviske markedet for vinduer og dører er veldig uoverskuelig. Tidligere har det ikke vært vanlig at prisene var synlige for kundene og det har gjort det vanskelig å sammenligne priser og velge den riktige leverandøren. Vi har valgt å legge alle våre priser ut på nett, vi har ingen ting å skjule, hverken for våre kunder eller våre "kollegaer" i bransjen, fordi vi vet at vi har markedets beste priser.  Med vår online beregning av priser kan du lett sammenligne våre priser med våre "kollegaer" i bransjen,  og du kan gjøre det når du har tid.

Føl deg også fri til å sjekke ut vår liste før du skal kjøpe vinduer.

Den beste reklamen vi kan få, er fornøyde kunder:

For oss er det meget viktig at du er fornøyd med våre produkter og service. Vi vil derfor gjerne høre din mening – er du fornøyd, så fortell det gjenre til andre – er du misfornøyd så håper vi at du forteller det til oss først så vi sammen kan finne en løsning.

Vi leverer til hele Norge, så uansett om du bor i Bergen, Ålesund, Trondheim, Haugesund, Stavanger eller Tromsø, så kan du kjøpe vinduer og dører hos oss! Vi leverer til alle fylker, så om du bor i Vestfold, Østfold eller Rogaland har ingen betydning – Vi kan levere i hele Norge. Har du noen spørsmål, er du velkommen til å kontakte vår kundeservice.

Du kan lese mer om våre kunders opplevelser her

Vi ønsker at du anbefaler oss

Har du spørsmål vedr.  oss eller våre produkter eller kanskje du ønsker rådgivning om ditt prosjekt, da er det bare å ta kontakt til oss på mail eller telefon.