Sjekkliste – før vinduskjøp!

Hva skal du undersøke før du kjøper nye vinduer? Få din sjekkliste her
Før du kjøper vinduer gjør du en del overveielser før du treffer en beslutning om modell, materiale og produsent. Men hva skal man egentlig være oppmerksom på når man kjøper vinduer og dører? I denne artikkelen får du et overblikk over de overveielsene som er viktige i forbindelse med ditt vinduskjøp.

CE-merking – hva betyr det for deg og dine vinduer?


Det har siden 2014 vært lovpliktig at alle vinduer og dører som blir solgt skal være CE-merket. Det er derfor alltid en god idé å sjekke at virksomheten kan fremvise gyldig CE-deklarasjon. Utover dette SKAL det være tilgjengelig ytelsesdeklarasjon for alle vinduer og dører. At et produkt er CE-Merket betyr at produsenten er forpliktet til å overholde en rekke krav til sunnhet, miljø og sikkerhet.

Du kan se mer her.

 

Kvalitet – hva skal du se etter?

Når du skal kjøpe nye vinduer bør du som ethvert annet produkt sikre deg om at kvaliteten er på topp. Men hvordan kontroller man egentlig kvaliteten på vinduer? Hva skal man se etter?

Kjøper du for eksempel vinduer og dører i tre, er det viktig å vite hva slags kvalitet det er på treet som er brukt i produksjonen av dine nye trevinduer. Her skal du blant annet sikre deg om at kjerneandelen i treet er så høyt som mulig, da det er med på å gi treet den nødvendige styrken til å motstå vær og vind gjennom årene.

Hos Sparevinduer produserer vi alle våre trevinduer og dører i saktevoksende skandinavisk kvalitetsoptimert(fingersamlet) kjernefuru, hvor kjerneandelen er minimum 90%.

Du kan lese mer om våre materialtyper og tekniske informasjoner her.

 

Garanti og solid økonomi – din sikkerhet!

Når du skal kjøpe nye vinduer og dører er det ofte en stor investering som skal holde i de neste mange årene. Det er derfor viktig at den bedriften du velger å kjøpe vinduer og dører fra tilbyr en tilfredsstillende garanti. På den måten er du sikret hvis det mot forventing skulle skje noe.  Det er også viktig å sjekke historikken til bedriften – dine vinduer skal holde i lang tid så det er viktig at du vet at bedriften også er der til å hjelpe deg i morgen om du skulle få bruk for å bruke din garanti.

Hos Sparevinduer får du opptil 12 års garanti. Les mer om vår garanti her.

 

Kundeanbefalinger gir deg førstehåndsinformasjon om bedriften

Når man gjennomfører et kjøp et det godt å vite hvordan tidligere kunders opplevelser har vært med den valgte bedriften. Ved hjelp av tidligere kunders vurdering og anbefalinger får du dermed et unikt og uavhengig innblikk i hvordan virksomheten håndterer ordrer, hvordan kvaliteten er, samt service og garanti. Det er derfor en veldig god idé å søke kundeanbefalinger på nettet før du gjennomfører en stor investering i nye vinduer og dører.

Du kan finne alle våre kunde anmeldelser på Trustpilot.

Besøk vårt digitale showroom

Er det for langt å kjøre til vårt showroom i Asker, kan du alltid besøke vårt digitale showroom her. Merk: Det digitale showroomet er ikke vårt showroom i Asker.